fbpx

Schimburi și Retur

/
Schimburi și Retur

1. Pentru a face un retur sau pentru a schimba mărimea produsului aveți următoarele posibilități:

• Urmăriți punctul 2 și 3 de mai jos și faceți schimbul/returul produsului fară a primi ajutor sau:

• Lăsați-ne un mesaj pe Facebook: MAXFashion

• Contactați-ne telefonic de Luni până Vineri în intervalul orar 10:00 – 15:00 la numărul: 0745340452

• Trimiteți un mail la contact@maxfashion.ro prin care ne spuneți numele complet pe care ați plasat comanda și produsele pe care doriți să le schimbați/returnați

După alegerea canalului de comunicare cu noi urmează trimiterea produsul pe care doriți să îl returnați/schimbați, urmând indicațiile menționate la punctul 3.

Termenul limită pentru schimbarea produselor este de 14 zile calendaristice, conform dispozițiilor Ordonanței de Guvern nr. 34/2014, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță. În cazul în care au trecut mai mult de 15 de zile de la primirea coletului de către client, contravaloarea produselor nu mai poate fi rambursată.

IMPORTANT: Produsele returnate trebuie să fie în perfectă stare, cu toate accesoriile și etichetele și fără urme de purtare.

 

2. Schimbul cu un alt produs

Schimbul se poate face doar cu o altă mărime a aceluiași produs. Veți primi noul produs după ce coletul ajunge la sediul nostru. 

Va trebui să suportați plata transportului, iar după ce coletul este verificat, noi vă vom ligra gratis produsul dorit la schimb. Urmăriți indicațiile de la punctul 3.

 

3. Restituirea banilor

Returul sau Schimbul produselor se va face doar printr-o firmă de curierat( nu vom primi coletele trimise prim intermediul poștei sau prin intermediul altor mijloace, in afară de firmele de curierat). Trimite-ți coletul la adresa: Str. Divizia 9 Cavalerie Nr.4 , Timișoara, Jud. Timiș către S.C. VIPACO S.R.L. Nr. Tel: 0745340452.

În interiorul coletului atașați o foaie ce conține contul IBAN însoțit de numele și prenumele titularului de cont. Vom restitui banii în contul bancar în 2-5 zile lucrătoare de la primirea coletului.

Avem rugamintea să NU trimiteți coletele cu plata ramburs, taxele transportului trebuie platite în totalitate de dumneavoastră.

Orice produs pe care îl veți returna trebuie să nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie să fie însoțit de toate etichetele. Vă rugăm să folosiți ambalajele originale pentru expediție. Produsul nu este primit dacă este zgâriat, deteriorat, dacă nu are etichetele intacte ori dacă îi lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzură.

Notă: Ne rezervăm dreptul de a nu onora, cu serviciul de livrare gratuită, comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 3 retururi în ultimele 12 luni. Această măsură este luată doar ca o precauție, în mod normal nu ar trebui să vă influențeze dacă utilizați site-ul și serviciile noastre într-un mod adecvat.

Începeți să tastați și apăsați enter pentru a căuta

Coșul de cumpărături

Niciun produs în coș.